PUUR interieurarchitecten
Copyrighted
1 2 3 4 tekst plan                    
1 2 3 4 tekst plan                    
1 2 3 4 tekst plan                    
1 2 3 4 tekst plan                    
1 2 3 4 tekst plan                    
 
1 2 3 4 tekst plan                    
 
1 2 3 4 tekst plan                    
 
1 2 3 4 tekst plan                    
 
1 2 3 4 tekst plan                    
 
1 2 3 4 tekst plan                    
 
1 2 3 4 tekst plan                    
 
1 2 3 4 tekst plan                    
 
1 2 3 4 tekst plan                    
Inrichting van de nieuwbouw voor de kantoren van grondwerken Hens. Het landschapskantoor bestaat uit twee eilanden waarrond een brede circulatie loopt dit in verhouding met de schaal van het gebouw. Een afbakening van het landschap wordt gecreëerd door enerzijds alle functies die geen daglicht vereisen te bundelen achter één wand. De andere grens is gedefinieerd door een glazen wand waarachter de directiebureaus zich bevinden. Dit soort begrenzing laat het daglicht toe tot in het volledige kantoor.
Een specifiek materiaal- en kleur­gebruik vertaalt de bedrijfsactiviteit (grondwerken) in het interieur.
1 2 3 4 tekst plan